The Cathouse vzw

Waar het aangenaam vertoeven is...

Nieuws & Evenementen & Diensten


Activiteitenagenda

Feed
31-12-2019
Sylvester Menu
   Meer
14-02-2020
Speciale Verjaardags- & Valentijn Menu
   Meer


   Ø Kookateliers

Ø Zin om eens anders te leren koken? Benieuwd om een culinaire reis te ondernemen over de grenzen heen? Tijdens de kookateliers van The Cathouse maak je zo'n culinaire reis en eindig je met het leukste: samen aan tafel en de gerechten proeven die je gemaakt hebt. Zo'n kookworkshop inspireert je om thuis te experimenteren met andere smaken en op die manier je culinaire grenzen te verleggen! Ben je benieuwd naar de manier om ingrediënten als tequila, avocado's, masa harina, bruine bonen, enz. om te toveren tot heerlijke gerechten? Dan ben je

geïnteresseerd in de Mexicaanse keuken. Hou je meer van mezedes zoals tzaziki, tarama, tiropitas, noem maar op, dan ben je klaar voor een kookatelier Griekse Keuken! Maar als je voorkeur gaat naar lekkere tapas, dan kies je voor een atelier Spaanse Keuken.

Ø Je hebt een groepje van minimum 5 à 6 personen, dan kan je je inschrijven op een Kookatelier.

Ø Voor meer informatie kan je terecht bij The Cathouse op het nummer 0473 66 48 66 of elektronisch op het mailadres

thecathouse228@hotmail.com Of  info@thecathouse.be

 En in 2016 behouden we de mogelijkheid om...

Ø Thee en/of accessoires van Ann Vansteenkiste te bestellen. Dit kan via het centralisatiepunt The Cathouse! Hierbij de prijslijst van haar thee en accessoires. Ook te vinden op de website van The Cathouse www.thecathouse.be. Het zijn hele fijne eerlijke thees, die je nu exclusief bij The Cathouse kan aankopen. Het boek van Anne “De Stille Kracht Van Thee” kan je hier ook bestellen. Zodra de levering binnen is, brengt The Cathouse je op de hoogte.

 Ø Van onze polyvalente ruimte te genieten door er workshops, lezingen, concerten, cursussen, ateliers te volgen of te organiseren, want deze ruimte is er niet alleen voor The Cathouse, maar ook voor jullie!

Het gedeelte vooraan werd al gebruikt om verschillende bedrijfs- en verjaardagsfeestjes te organiseren, alsook enkele recepties. De The Cathouse proefavonden vinden ook hier plaats.

Telkens wordt deze mooie ruimte omgetoverd in een sfeervolle, maar functionele lezing-, workshop-, receptie-, muziek- of feestruimte, waarbij de aanwezigen stressloos kunnen vertoeven.

Kortom, ben je op zoek naar zo’n ruimte...dan bent U aan het juiste adres! Laat het ons maar weten! Indien U informatie wenst of U hebt vragen, mail of bel ons even.

Ø De prachtige gastenkamer voor 1 à 5 personen op het 1ste verdiep heeft al vele tevreden buitenlandse gasten ontvangen. Heb je vrienden of familieleden op bezoek en je hebt geen plaats om ze te laten overnachten, ben je hier op het juiste adres. Je kunt ze zelfs naar The Cathouse nemen voor een etentje! Een praktische oplossing.

Wie graag een kijkje neemt naar de inrichting, kan dit op volgende site:

https://www.airbnb.be/rooms/991824